Doelgroep

Deze bijscholing is bedoeld voor zorgverleners die graag meer willen weten over de chronische aandoening diabetes mellitus.

Doel

Na de bijscholing bent u in staat om de cliënt met diabetes mellitus nog beter te begeleiden.

Inhoud
  • Typen diabetes mellitus
  • Behandeling van diabetes mellitus
  • Complicaties bij diabetes mellitus
  • Bloedglucose controle: theorie en praktijk
  • Injecteren van insuline: theorie en praktijk (alleen mogelijk voor gediplomeerd zorgverleners)
Werkwijze

Ter voorbereiding op de bijscholing ontvangt u digitaal een syllabus met theorie over het thema. Aan de hand van een (PowerPoint) presentatie wordt de theorie uitgelegd en kunnen voorbeelden uit de praktijk worden besproken. Daarna is er tijd om de vaardigheden bloedglucose bepalen en injecteren van insuline te oefenen. De bijscholing kan worden afgesloten met een thuistoets. Na het volgen van de bijscholing ontvangt u een bewijs van deelname.

Tijdsduur

De bijscholing bestaat uit één dagdeel.

Locatie

Buro Zes zoekt een locatie die centraal is voor de meeste deelnemers. Individuele bijscholingen worden gegeven in Boxtel.

Tarief

Buro Zes kan deze bijscholing aanbieden voor € 70,= per deelnemer (minimaal 4 en maximaal 12 deelnemers). Dit bedrag is inclusief trainingsmateriaal, syllabus, koffie en thee.

Inschrijven en annuleren

U kunt zich inschrijven voor deze bijscholing via Contact. Ik neem contact met u op om u over de trainingsdata te informeren. Ongeveer een maand vóór de bijeenkomst ontvangt u de factuur. Na betaling ontvangt u de syllabus en de protocollen ter voorbereiding van de training. Annuleren kan kosteloos tot 30 dagen vóór de bijeenkomst. Daarna betaalt u € 40,=.