Buro Zes is gespecialiseerd in het ontwerpen en verzorgen van specifieke trainingen en generieke informatiebijeenkomsten voor zorgverleners binnen de (particuliere) gezondheidszorg. U kunt zich aansluiten bij een groep, maar Buro Zes maakt graag trainingen voor u op maat. Heeft u, als individuele zorgverlener, een scholingsbehoefte? Stel uw vraag via Contact voor een vrijblijvend advies. 

Naast het volgen van één van de praktijkgerichte trainingen en informatiebijeenkomsten kan ik u ook individueel trainen of begeleiden.

Trainingen en informatiebijeenkomsten

Buro Zes verzorgt verschillende open trainingen en informatiebijeenkomsten. Deze bijeenkomsten zijn geschikt voor zelfstandigen en zorgverleners uit de verschillende zorgorganisaties. Deelnemers worden actief bij de training betrokken. In een veilige omgeving zult u uitgedaagd worden tot meedenken en het uitwisselen van ervaringen. Bij de vaardigheidstrainingen ligt de nadruk op uitleg en veel oefenen. De training kan worden afgesloten met een skillslabtoets. Door de verschillende achtergronden van de groep deelnemers leert u ook veel van elkaar.

De nieuwste ontwikkelingen binnen de gezondheidszorg en de maatschappij zijn in de trainingen opgenomen. Vanzelfsprekend vinden de vaardigheidstrainingen plaats in een praktijkruimte met voldoende materialen. Na afronding van de training ontvangt u een bewijs van deelname. Enkele trainingen kunnen worden afgesloten met een theorietoets.

Buro Zes biedt de trainingen ook in onderdelen aan. Informeert u via Contact naar de mogelijkheden.

Individuele begeleiding

Het komt vaak voor dat zorgverleners zich niet meer vertrouwt voelen met een bepaald onderdeel uit hun takenpakket. Herintreders bijvoorbeeld, of zorgverleners die een bepaalde vaardigheid lange tijd niet meer hebben gebruikt. In dat geval kan ik u helpen met het opfrissen van de kennis en vaardigheden zodat u weer vol vertrouwen de kwaliteit kunt leveren die de zorgvrager verdient.

Of wilt u een bepaalde vaardigheid snel en goed aanleren? Ook dat kan. Buro Zes biedt u de mogelijkheid om in een één op één situatie die specifieke vaardigheid te trainen.

Heeft u behoefte aan individuele begeleiding? Vul uw wensen in via Contact.