Buro Zes is gespecialiseerd in het ontwerpen en verzorgen van specifieke trainingen en generieke bijscholingen voor zorgverleners binnen de (particuliere) gezondheidszorg. Naast de open trainingen en bijscholingen uit het aanbod, maakt Buro Zes graag trainingen voor u op maat. Heeft uw organisatie een scholingsbehoefte? Stel uw vraag via Contact voor een vrijblijvend advies.  

Buro Zes verzorgt graag voor u:

Training op maat

Voor u als zorgorganisatie is het uitermate belangrijk dat uw medewerkers zich vertrouwd voelen met de visie en de protocollen van uw organisatie. Alleen dan kunt u als zorgorganisatie die kwaliteit bieden die u voor ogen hebt. 

Buro Zes verzorgt graag trainingen voor u op maat. In nauw overleg met u of uw organisatie ontwikkelt Buro Zes het lesmateriaal en verzorgt de training. Bij u in de organisatie zelf, zodat uw medewerkers op vertrouwd terrein en met eigen materialen aan de slag gaan, of op een nader te bepalen locatie.

Open trainingen en bijscholingen

Buro Zes biedt open trainingen en bijscholingen aan die passen bij de individuele vraag van uw medewerkers. Zo hoeft niet de hele afdeling op cursus, maar kunt u maatwerk bieden aan iedere medewerker apart. De trainingen blijven actueel omdat de laatste ontwikkelingen en inzichten erin worden verwerkt.

Individuele begeleiding

Voor Individuele begeleiding bent u bij Buro Zes op het juiste adres. Voelt een van uw zorgverleners zich niet meer zo zeker in een bepaalde vaardigheid of moet er alleen een bepaalde specifieke vaardigheid aangeleerd en goed geoefend worden. Dat kan. In een één op één situatie leg ik de vaardigheid stap voor stap uit en wordt er uitgebreid geoefend. Maak uw wensen kenbaar via Contact.

Studiebegeleiding

Medewerkers die een opleiding volgen waarbij een leertraject op de werkvloer nodig is, moeten goed begeleid worden. Vaak ontbreekt de tijd om de nodige aandacht aan deze medewerkers te geven. Buro Zes biedt begeleiding op maat. Maak uw wensen kenbaar via Contact.

Lesmateriaal

Lesmateriaal veroudert snel door nieuwe ontwikkelingen in de gezondheidszorg en de maatschappij. Buro Zes maakt uw lesmateriaal graag weer helemaal up-to-date. Maak uw wensen kenbaar via Contact.